Analiza funkcjonalności wybranych narzędzi IT jako instrumentów wspierających przepływy wiedzy - Sobińska, Małgorzata; Idzikowski, Wojciech (Analysis of Chosen it Tools Functionality as Instruments Supporting Knowledge Transfer, 2010)
Artykuł składa się z trzech części. Pierwsza część dotyczy modelowego ujęcia zarządzania wiedzą i wspierających go systemów zarządzania w czasie, w drugiej przedstawiono dwa narzędzia zarządzania informacją wspierające przepływy wiedzy, natomiast ostatnia część to analiza porównawcza i model implementacji systemu, które stanowią podsumowanie podjętej problematyki.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 119, s. 285-292
Keywords: zarządzanie wiedzą; zarządzanie czasem; narzędzia IT