Wspomaganie decyzji w zarządzaniu ryzykiem przedsięwzięć budowlanych - Madyda, Aneta (Support of Decisions in the Risk Management of Construction Projects, 2010)
W referacie przedstawiono problematykę podejmowania decyzji w zarządzaniu ryzykiem dla przedsięwzięć budowlanych. Stworzenie odpowiedniej struktury informatycznej może usprawnić zarządzanie ryzykiem podczas realizacji przedsięwzięcia.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 119, s. 235-242
Keywords: decyzja; ryzyko; przedsięwzięcie; zarządzanie