System zarządzania wiedzą firmy Atlas sp. z o.o. - Tabaszewska, Edyta (Knowledge Management System for Atlas Ltd. Example - Organization and Instruments, 2010)
W artykule przedstawiono wyniki badania przeprowadzonego w firmie Atlas sp. z o.o. - dużym, wielozakładowym przedsiębiorstwie branży budowlanej. Celem artykułu jest prezentacja systemu zarządzania wiedzą badanej firmy ze wskazaniem na jego organizację i instrumentarium.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 114, s. 139-148
Keywords: system zarządzania wiedzą; organizacja systemu zarządzania wiedzą; instrumentarium systemu zarządzania wiedzą