Identyfikacja przejawów społecznej odpowiedzialności w małym przedsiębiorstwie : wyniki badań - Sokołowska, Agnieszka (Identification of Social Responsibility Symptoms in a Small Enterprise : Result Findings, 2010)
Artykuł koncentruje się na identyfikacji przejawów społecznej odpowiedzialności w różnych obszarach działalności małego przedsiębiorstwa na podstawie badań empirycznych, a także na przedstawieniu uwarunkowań społecznej odpowiedzialności w tej grupie przedsiębiorstw oraz stanu wiedzy przedsiębiorców na temat ww. koncepcji.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 114, s. 129-138
Keywords: społeczna odpowiedzialność; małe przedsiębiorstwo; zarządzanie społeczną odpowiedzialnością