Monitoring działalności przedsiębiorstwa budowlano-montażowego - Kotapski, Roman (Monitoring the Activity of a Construction Enterprise, 2010)
W artykule przedstawiono elementy systemu monitoringu działalności przedsiębiorstwa budowlano-montażowego. W szczególności budowy i zaplecza budowy. Zwrócono uwagę na aspekty organizacyjne systemu monitoringu oraz doboru odpowiednich narzędzi rachunkowości zarządczej.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 122, s. 246-258
Keywords: kontrola; kontrola budżetowa; monitoring działalności