Zachowania organizacyjne w warunkach kryzysu - Staś, Lena (Organization Behaviour in the Crisis, 2010)
Artykuł zawiera opis fragmentu badań przeprowadzonych przez autorkę, dotyczących zachowań kadry kierowniczej i stosowanych rozwiązań w organizacjach będących w kryzysie w Polsce.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 128, s. 616-622
Keywords: sytuacje kryzysowe; kadra kierownicza; sztab antykryzysowy