Kariera zawodowa pracownika w organizacji - raport z badań - Smolbik-Jęczmień, Alicja (Professional Career of the Employees in Organization - the Research Report, 2010)
W niniejszym opracowaniu przedstawiono problematykę rozwoju kariery zawodowej pracowników w organizacji, a w szczególności wyniki badań opinii pracowników dotyczących interpretacji kariery zawodowej oraz przesłanek do podejmowania działań w ramach ich rozwoju zawodowego w aktualnych warunkach.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 128, s. 391-399
Keywords: kariera zawodowa; rozwój; kompetencje pracowników; konkurencja; mobilność