Promocja w mediach społecznościowych w warunkach kryzysu - Proszowska, Anita (Promotion in Social Media under Crisis Conditions, 2010)
Przedmiotem niniejszego artykułu jest zaprezentowanie obecności przedsiębiorstwa w mediach społecznościowych jako sposobu na jego skuteczną promocję, szczególnie w warunkach kryzysu. Zaprezentowano pojęcie kryzysu i jego rolę w rozwoju organizacji. Proponowane rozwiązania w obszarze kryzysowej polityki promocyjnej są oparte na badaniach empirycznych mediów społecznościowych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 128, s. 385-390
Keywords: kryzys w przedsiębiorstwie; social media; media społecznościowe; promocja