Modele relacji pomiędzy społeczną odpowiedzialnością przedsiębiorstw a public relations - Kulig-Moskwa, Katarzyna (Models of Relation between Corporate Social Responsibility and Public Relation, 2011)
Artykuł przedstawia cztery różne modele zależności społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw i public relations. Artykuł nie wskazuje właściwego modelu, lecz pokazuje zależności między CSR a PR na tle różnego definiowania i rozumienia public relations, przy założeniu jednoznacznego definiowania społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 156, s. 86-95
Keywords: public relations; społeczna odpowiedzialność przedsiębiorstw