E-handel asortymentem sportowym - analiza funkcjonalności - Szewczyk, Agnieszka (E- Commerce of Sports Equipment - Functionality Analysis, 2011)
W artykule podkreślono wagę funkcjonalności stron WWW dotyczących e-handlu. Przedstawiono kryteria oceny funkcjonalności e-sklepu oraz zaprezentowano charakterystykę wybranych e-sklepów z asortymentem sportowym. Wyniki badań ich funkcjonalności przedstawiono na wykresach. Artykuł kończą wnioski z badań i ranking badanych sklepów oraz zestawienie ruchu generowanego przez strony tych sklepów.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 159, s.194-207
Keywords: e-biznes; funkcjonalność stron WWW