Małe i średnie przedsiębiorstwa jako beneficjenci bezpośredniego wsparcia inwestycyjnego funduszy strukturalnych - Stępiński, Bartosz (Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, 2011)
Small and Medium-Sized Enterprises as Beneficiaries of the European Union's Structural Funds
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 179, s. 109-121
Keywords: małe i średnie przedsiębiorstwa; inwestycje; fundusze strukturalne