Informatyczne wspomaganie rachunkowości w przedsiębiorstwach pasażerskiego transportu samochodowego - Juralewicz, Beata (Information Support Of Accounting In Regional Bus Enterprises, 2011)
W artykule podjęto tematykę informatycznego wspomagania rachunkowości w jednostkach gospodarczych ze szczególnym uwzględnieniem charakterystyki i procesów wdrażania informatycznych systemów zarządzania w przedsiębiorstwach pasażerskiego, regionalnego transportu samochodowego.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 181, s. 271-279
Keywords: systemy informacyjne; transport; informatyczne wspomaganie zarządzania