Internetowe narzędzia wspomagające controlling projektów - Chojnacka-Komorowska, Anna; Winnicki, Piotr (Internet Tools for Project Controlling, 2011)
W artykule omówiono sposoby wykorzystania technologii internetowych w controllingu projektów. Cel pracy został zrealizowany poprzez omówienie pojęcia projektu, zadań controllingu strategicznego oraz operacyjnego w kontroli projektów. Przedstawiono też narzędzia oparte na technologiach internetowych oraz przykładu praktycznego funkcjonowania kontroli projektów w przedsiębiorstwie.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 181, s. 87-96
Keywords: internet; controlling projektów