Wpływ wczesnego podawania chemioterapeutyków na skład mikroflory grzybiczej przewodu pokarmowego indyków oraz charakterystyka fenotypowa wybranych izolatów - Sokół Ireneusz (The effect of early administration of chemotherapeutic agents on the fungi microflora of turkey digestive tract and phenotypic characteristics selected isolates, 2022)
Celem pracy było wykazanie wpływu wczesnego podawania chemioterapeutyków na skład mikroflory grzybiczej przewodu pokarmowego indyków oraz charakterystyka fenotypowa wybranych izolator
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: indyki; grzyby; chemioterapeutyki; wczesne podawanie