Listy do Redakcji [Postępy Fizyki : dwumiesięcznik Polskiego Towarzystwa Fizycznego, T. L, 1999, z. 3] - Grad, Marek (Polskie Towarzystwo Fizyczne, 1999)
Listy do Redakcji
Postępy Fizyki : dwumiesięcznik Polskiego Towarzystwa Fizycznego, T. L, 1999, z. 3, s. 161
Keywords: fizyka; czasopisma