Wpływ ingerencji w okrywę włosową na zdrowie oraz funkcje układu immunologicznego nowonarodzonych zwierząt - Iwaszkiewicz Marta (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2022)
Celem niniejszej pracy było określenie wpływu ingerencji w okrywę włosową nowonarodzonych zwierząt na ich rozwój i sprawność układu immunologicznego.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: okrywa włosowa; zdrowie; układ immunologiczny; cielęta; jagnięta