Wykorzystanie produktów biotransformacji śruty rzepakowej w żywieniu drobiu - Konkol Damian (The use of rapeseed meal biotransformation products in poultry nutrition, 2022)
Celami pracy było określenie aktywności enzymatycznej szczepu B. subtilis 67 wykorzystanego w procesie biotransformacji śruty rzepakowej.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: biotransformacja; bacillus subtilis; śruta rzepakowa; biosorpcja; kury nieśne; kurczęta brojlery