The condition of the Polish energy sector in a post-pandemic environment - Łakomiak, Aleksandra (Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business, 2022)
[W książce omówiono wyzwania i perspektywy dotyczące rachunkowości i biznesu w kontekście zrównoważonego rozwoju w erze postpandemicznej. W monografii zaprezentowano długofalowe spojrzenie na skutki globalnego kryzysu zdrowotnego. Wskazano, że pandemia Covid-19 może być postrzegana jako istotny czynnik napędzający zmiany organizacyjne, gospodarcze i społeczne. Publikacja może zainteresować badaczy rachunkowości i zarządzania, doktorantów i studentów studiów społeczno-ekonomicznych oraz praktyków gospodarczych] (na podstawie zapowiedzi wydawniczej)
Łakomiak, A. (2022). The condition of the Polish energy sector in a post-pandemic environment. In J. Dyczkowska (Ed.), Accounting and business in a sustainable post-Covid world: New perspectives and challenges (pp. 164-184). Wroclaw: Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business.
Keywords: rachunkowość; biznes; COVID-19; wyzwania; zrównoważony rozwój