Przedsiębiorczość akademicka: narzędzia i techniki planowania start-upu - Wodo, Wojciech; Kuźma, Natalia (Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, 2020)
Celem pracy jest zapoznanie z podstawowymi pojęciami, które powinny znaleźć się w słowniku każdego przedsiębiorcy oraz zaznajomienie z narzędziami i technikami wykorzystywanymi przez start-upowców z całego świata.
Keywords: kreatywność; przedsiębiorczość; start-up