@misc{_Zeszyty_2017, year={2017}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu}, description={Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu 626}, description={Tekst gł. częśc. w jęz. pol. i ang.; streszcz. pol. i ang.}, language={pol}, language={eng}, title={Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rolnictwo 123, 2017}, type={czasopismo}, keywords={nasiona, łubin żółty, składniki pokarmowe, plon, pszenżyto jare, park podworski, zieleń zabytkowa, wartość kulturowa, stan zachowania, rzepak ozimy, nawożenie siarką, dawki nawożenia, skład chemiczny, śruta, plonowanie, aeromykologia, arboretrum, grzyby, infekcja, rośliny wrzosowate, systemy uprawy, mulcz, burak cukrowy, nawożenie dolistne, selen, azot, magnez, siarka, kukurydza, suplementy diety, głóg, bakterie tlenowe, czystość mikrobiologiczna, Salmonella, łubin, inokulacja, czynniki Nod, wiązanie azotu, brodawki korzeniowe, brodawkowanie, symbioza, pszenica ozima, odmiany, interakcja genotypowo-środowiskowa, bor, nawożenie, morfologia, tłuszcz, białko, wartość energetyczna, rzepak jary, pobudzanie nasion, system nawożenia}, }