@misc{Szumilak_Krystyna_Badania_1981, author={Szumilak, Krystyna}, contributor={Miler, Kazimierz. Promotor}, identifier={Sygnatura: DR 546}, year={1981}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, publisher={Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu}, description={Rozprawa doktorska: Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu, 1981, s.}, description={Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.}, language={pol}, title={Badania modelowe nad optymalizacją procesu peklowania mięsa baraniego ze względu na trwałość barwy i obecność lotnych n-nitrozoamin}, type={rozprawa doktorska}, keywords={technologia mięsa, baranina}, }