polski   English   Deutsch   українська   français   русский   čeština  
 

Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa

polski   English   Deutsch   українська   français   русский   čeština  

Kolekcja

Biblioteka

Opis kolekcji: Nauki Inżynierskie i Technologie / International Journal of Food Science and Bioprocessing

Liczba publikacji w kolekcji: 182

Najczęściej przeglądane

  1. Współczesne zagrożenia bezpieczeństwa żywności, możliwości ich kontroli oraz eliminacji. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering and Sciences Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 68-93 [18050]
  2. Rośliny strączkowe źródłem białka dla ludzi i zwierząt. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 16-32 [10535]
  3. Współczesne opakowania dla przemysłu żywnościowego. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 114-121 [7822]
  4. Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 44-54 [5197]
  5. Instrumentalny test analizy profilu tekstury w badaniu jakości wybranych produktów spożywczych. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 35-44 [4726]
  6. Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiu grzebiącego. Praca przeglądowa. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 47-60 [3272]
  7. Nowoczesne rozwiązania poprawiające higienę w zakładach mleczarskich. Część 1. Mycie oraz monitoring higieny. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 9-16 [3212]
  8. Charakterystyka i perspektywy wykorzystania Citrobacter spp. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 3 (6), s. 22-36 [2943]
  9. Właściwości odżywcze i funkcjonalne oraz zastosowanie kazeinianów w przetwórstwie spożywczym. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 122-138 [2800]
  10. Badanie składu chemicznego wysłodków buraczanych - produktu ubocznego przemysłu cukrowniczego. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 109-119 [2690]

Więcej...

Ostatnio dodane

Ładowanie...