polski   English   Deutsch   українська   français   русский   čeština  
 

Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa

polski   English   Deutsch   українська   français   русский   čeština  

Kolekcja

Biblioteka

Opis kolekcji: Nauki Inżynierskie i Technologie / International Journal of Food Science and Bioprocessing

Liczba publikacji w kolekcji: 159

Najczęściej przeglądane

  1. Współczesne zagrożenia bezpieczeństwa żywności, możliwości ich kontroli oraz eliminacji. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering and Sciences Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 68-93 [12211]
  2. Rośliny strączkowe źródłem białka dla ludzi i zwierząt. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 16-32 [7781]
  3. Współczesne opakowania dla przemysłu żywnościowego. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 114-121 [6094]
  4. Instrumentalny test analizy profilu tekstury w badaniu jakości wybranych produktów spożywczych. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 35-44 [3789]
  5. Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 44-54 [3455]
  6. Nowoczesne rozwiązania poprawiające higienę w zakładach mleczarskich. Część 1. Mycie oraz monitoring higieny. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 9-16 [2725]
  7. Właściwości odżywcze i funkcjonalne oraz zastosowanie kazeinianów w przetwórstwie spożywczym. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 122-138 [2493]
  8. Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiu grzebiącego. Praca przeglądowa. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 47-60 [2264]
  9. Lody jako żywność funkcjonalna - badania konsumenckie. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 65-78 [2223]
  10. Nowe techniki i technologie a tradycja w procesie wędzenia wyrobów mięsnych. Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 39-50 [2141]

Więcej...

Ostatnio dodane

Ładowanie...